sharabande fotografie
De fotografe met passie voor portretten

Het gezicht achter Sharabande Fotografie

 

 

Mijn naam is Rachel Bosman en ben het gezicht achter Sharabande fotografie.
Ik ben 21 jaar en opgegroeid in het dorpje eerbeek. Afgelopen juli ben ik afgestudeerd van de Fotovakschool en mocht ik mijn diploma als fotograaf in ontvangst nemen. Ik ben een fotografe met passie voor portretten. Het leuke aan portretten vind ik de creatieve vrijheid die je er in hebt en het ontmoeten van nieuwe mensen. Dat je mensen blij kan maken met een mooie foto van hun zelf en je ze kan laten verbazen over hoe goed ze op de foto staan. Wat ik ook erg leuk vind is werken met thema´s. Zo heb ik voor de kindershoots verschillende thema´s zoals een stoere shoot met de mini bike of een dromerige prinsessen wereld.